Prințului Harry - Meghan Markle, nuntă. Securitate maximă la eveniment

Prinţul Harry - Meghan Markle, nuntă
Prinţul Harry - Meghan Markle, nuntă

Peste 100.000 de oameni sunt așteptați la castelul Windsor, la evenimentul anului - căsătoria prințului Harry cu actrița Meghan Markle.

O afacere uriașă pentru hotelieri și vânzătorii de suveniruri și o provocare pentru forţele de securitate. Traseul luat în calcul include și deplasarea cu o caleaşcă regală.

Turiștii care vor ajunge la Windsor, o localitate aflată la 30 de km de Londra, zilele următoare ar putea fi percheziționați.

Poliția britanică și forțele de securitate au activat un plan special pentru marele eveniment, care include verificări prin sondaj ale trecătorilor sau mașinilor.

Vor fi instalate bariere de protecție, camere de supraveghere și patrulele înarmate care să asigure securitatea la ceremonii și în perimetrele rezervate turiștilor.

Se anunță cea mai mare operațiune de acest tip de la Windsor.

Operațiune amplă

Coordonatorul ei trebuie să țină cont ca frumusețea evenimentului să nu fie umbrită de lunetiști sau de filtrele de securitate. Fostul ofițer personal de securitate al prințesei Diana, mama lui Harry, este consultant pentru o firmă care organizează pachete turistice speciale pentru americani, informează TVR.

Ken Wharfe, fost ofițer personal de securitate al prinţesei Diana şi al fiilor ei: "Scotland Yard va lucra cu poliţia din Windsor ca o garanţie că evenimentul se va desfăşura fără probleme. Pentru Harry şi Megan va fi ceva extraordinar să organizeze o recepţie într-un loc atât de marcat de istorie.Este tot ceea ce Diana şi-ar fi dorit să se întâmple, ca Harry să reuşească să se căsătorească cu cine doreşte."

[citste si]

Evenimentul va fi supravegheat și din aer, cu piloți militari. Specialiștii cred că momentul cel mai tensionat pentru poliție va fi atunci când mirii vor urca în caleașca regală, care va fi una descoperită. În cazul în care va ploua, Harry și Meghan vor face plimbarea și vor saluta mulțimea dintr-o trăsură de rezervă, acoperită.

Nunta regală va aduce și o infuzie de peste 1 miliard de lire sterline în turismul din Regat, care înregistrează o explozie în această perioadă. Prețul camerelor la hotelurile de lux din Londra sunt amețitoare, în funcție de pachetul regal ales, ajungând și la 7000 de lire sterline pe noapte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel