Prințul Paul, Remus Truică și Dan Andronic, decizia ÎCCJ amânată până luni

ÎCCJ a judecat, vineri, contestația la deciziile Curții de Apel Brașov prin care Remus Truică și Paul Lambrino au fost plasați în arest la domiciliu, iar  Dan Andronic a fost pus sub control judiciar, în dosarul retrocedării ilegale de terenuri, cu un prejudiciu de peste 135 de milioane de euro.

Magistrații Curții Supreme au amânat pentru luni luarea unei decizii privind cererea DNA de arestare preventivă a prinţului Paul, a lui Remus Truică, Dan Andronic, Marius Marcovici, Robert Roşu şi Claudiu Mateescu, în dosarul retrocedării ilegale de terenuri din Ilfov.

Pe 11 decembrie, Curtea de Apel Braşov a respins cererea DNA de arestare preventivă a inculpaţilor din acest dosar, stabilind ca Remus Truică şi avocatul Robert Roşu să fie plasați în arest la domiciliu, iar Dan Andronic, Marius Marcovici şi Lucian Mateescu să fie cercetaţi sub control judiciar.

O zi mai târziu, Curtea de Apel Braşov a respins şi cererea DNA de arestare preventivă a lui Paul Lambrino, plasându-l în arest la domiciliu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel