Prințul Paul, EXECUTAT SILIT. Informații incendiare din dosar. Risca ARESTAREA

Informații vechi sunt scoase la lumină de executarea silită la care este supus, joi, prințul Paul. 

Principele Radu, proces câștigat cu Royalty Monthly

Principele Radu a fost defăimat în revista britanică Royalty Magazine sau Royalty Monthly, fondată în 1981 de Bob Houston. În prezent, editor al revistei este Marco Houston. Casa Regală a dat în 2004 în judecată revista britanică și câștigat procesul, cu o sentință dată în 2010. 

Jurnalistul de la Royalty Monthly, care a pierdut procesul cu Principele Radu, a câștigat procesul cu Prințul Paul

În 2010, când a pierdut procesul cu Principele Radu, jurnalistul Marco Houston l-a dat în judecată pe prințul Paul, căruia i-a cerut 1,8 milioane de lire sterline. 

Încă din 2010, Curtea Supremă din Anglia a cerut executarea silită a prințului Paul. Înalta Curte de Justiţie - Divizia Queen's Bench a decis, în 2010, ca prinţul Paul de România şi prinţesa Lia a României să-i plătească lui Marco Houston 1,8 milioane de lire sterline. Suma concretă este de 1.788.488 de lire sterline, la care se adaugă o dobândă de 8%, începând de la 5 mai 2010, până la îndeplinirea integrală a obligaţiei de plată.

Prințul Paul risca arestarea

În 2010, instanța britanică a emis un certificat de titlu executoriu european şi un Ordin de indisponibilizare a bunurilor. Dacă prințul Paul încălca ordinul de indisponibilizare, risca arestarea.

Marco Houston a angajat executorul judecătoresc Laura Elena Popa care să-i recupereze banii. Executorul judecătoresc a cerut atunci instanței executarea silită a prințului, proprirea bunurilor imobiliare, punerea sub sechestru a sumelor de bani datorate de debitori către Fundaţia "Prinţul Paul pentru România", scria Adevărul

Prințul Paul transmitea la data respectivă că Marco Houston îi datora, în realitate, bani, adică două milioane de euro, în baza unui contract de împrumut. 

Procesul a început în februarie 2011 și, joi, 10 septembrie 2015, executorii sunt în casa Prințului Paul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel