Prințul Harry, supărat foc. Cui aduce critici

Prințul Harry al Marii Britanii, al patrulea în ordinea succesiunii la tronul britanic, a criticat ''nevoia continuă'' a presei să cerceteze amănunțit viața sa privată, menționând că va depune eforturi să protejeze linia care desparte viața sa publică de cea personală.

Fiecare are dreptul la intimitate, a spus prințul Harry, 31 de ani, într-un interviu pentru jurnalistul Andrew Marr de la BBC, adăugând că din păcate linia dintre viața publică și privată este aproape inexistentă.

Vom continua să facem tot ce putem pentru a ne asigura că acea linie există, a mai declarat prințul Harry care participă în Statele Unite la o ediție a jocurilor Invictus, dedicate militarilor britanici, americani și aliați răniți în teatrele de operații.

Viața privată trebuie să rămână privată, și sper ca oamenii să respecte acest lucru, a mai spus prințul Harry, conform DPA. Harry a fost constant în atenția tabloidelor britanice pentru stilul său de viață petrecăreț, cea mai notabilă dovadă fiind scurgerea în spațiul media a unei înregistrări video din 2012 în care nepotul reginei apare alături de o tânără dezbrăcată într-o cameră de hotel din Las Vegas.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel