Prințul Harry, sfătuit de fratele lui Meghan: „Anulează nunta, faci cea mai mare greșeală!”

În toiul pregătirilor pentru nunta anului - cea dintre Prințul Harry și fosta actriță, Meghan Markle - un membru al familiei a făcut un anunț neașteptat. Thomas Markle Jr, fratele vitreg al viitoarei mirese l-a sfătuit pe Harry să se răzgîndească, pe motiv că „face cea mai mare greșeală”, căsătorindu-se cu aleasa inimii.

Într-o scrisoare deschisă scrisă de mână, Thomas Markle Junior îl sfătuiește pe Prințul Harry al Marii Britanii să anuleze nunta cu Meghan.

Acesta a descris nunta ca fiind o „poveste cu zâne falsă”, nedemnă de imaginea Prințului Harry și a moștenirii familiei regale britanice. De asemenea, acesta a mai declarat că evenimentul va rămâne în istorie drept „cea mai mare greșeală din toată istoria căsătoriilor”, potrivit publicației The Independent.

„Cu cât trece mai mult timp până la nunta voastră regală cu atât este mai clar că este cea mai mare greșeală din istoria nunților regale. Este evident că Meghan Markle nu este femeia potrivită pentru tine. Nu înțeleg de ce nu o vezi pe adevărata Meghan pe care întreaga lume o vede”, a scris el.

[citeste si]

Fratele vitreg al actriței americane susține că tatăl lor se chinuie din punct de vedere financiar după ce „i-a plătit lui Meghan startul în cariera de actriță”.

„Ce fel de persoană începe o viață folosindu-se de propriul tată până îl aduce la faliment și apoi uită de el, lăsându-l fără un ban și plin de datorii. Și atunci când este timpul să îl răsplătească uită de el și se comportă de parcă nu l-ar cunoaște. Se vede că mica faimă de la Hollywood i s-a urcat la cap. Și pe deasupra nu își invită familia la nuntă. Cine face așa ceva?”, a afirmat Thomas Markle Junior.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel