Urmărește emisiunea live


Prințul HARRY, intâlnire secretă cu fosta iubită

Povestea de dragoste dintre prințul Harry și Cressida Bonas ar putea să țină din nou primele pagini ale tabloidelor, după ce foștii indrăgostiți au fost surprinși vizionând un film intr-un cinematograf din Londra.

Prințul, care a implit 30 de ani zilele trecute, și fosta iubită Cressida, in vârstă 25 de ani, au văzut filmul SEX TIPE, la cinematograful Odeon, din Londra, aceasta fiind prima apariție publică din ultimele cinci luni, mai exact de când au anunțat că au pus capăt relației.

După film, Harry s-a îndreptat spre o mașină, unde a fost așteptat de un bodyguard, în timp ce Bonas a luat un taxi cu care s-a îndreptat spre Palatul Kesington, aflat la zece minute de cinematograful Odeon, conform dailymail.co.uk

Citește și: Prinţul Harry, moștenire de 10 milioane de lire sterline de la Lady Diana 


Prințul Harry, al patrulea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, a întâlnit-o pe Cressida Bonas în 2012, când i-a fost prezentată de vara acestuia, prințesa Eugenie. Însă, povestea lor de iubire s-a încheiat în luna aprilie a acestui an.

Cressida Bonas a terminat, anul trecut, un curs de dans contemporan la Conservatorul Trinity Laban din Greenwich, după care s-a angajat în marketing. Tânăra este fiica omului de afaceri Jeffrey Bonas și a  vedetei Mary-Gaye Curzon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel