Prințul Harry și Meghan Markle, diferențe majore. Ce spune un astrolog

Prințul Harry și Meghan Markle se vor căsători pe 19 mai. Astrologii au analizat datele lor de naștere.

Chiar dacă semnele lor astrologice nu sunt deosebit de compatibile, alte aspecte ale astrogramelor lor sunt în concordanță și indică o relație de durată, potrivit specialiștilor citați de goodhousekeeping.com.

"Fiind Leu, Meghan este un lider înnăscut, care are abilități sociale deosebite și inteligență emoțională. Este sociabilă, orientată către relația sa și are un simț al dreptății foarte puternic", declară astrologul Suzie Kerr Wright.

Element în comun

"Persoanele născute în zodia Fecioară, la fel ca și Prințul Harry, încearcă întotdeauna să-i ajute pe ceilalți să-și rezolve problemele, iar cei născuți în zodia Leu, așa cum este Meghan, susțin oamenii și le oferă sprijinul lor pentru a se dezvolta. Dacă se vor concentra pe misiunea de a ajuta oamenii, vor forma o echipă dinamică", spune astrologul.

Diferențe

Dar sunt și diferențe majore între cei doi. Meghan este foarte sociabilă și deschisă, în timp ce Harry preferă să păstreze discreția și să fie mai retras.  

[citeste si]

Data nunții, 19 mai, este un alt element important din punct de vedere astrologic pentru viitorul relației. "Uranus va intra în zodia Taur pe 15 mai, după șapte ani în care a fost în zodia Berbec. Iar acest lucru înseamnă că în următorii șapte ani, Meghan și Harry vor crea soluții inovatoare pentru unele probleme ale lumii", potrivit astrologului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel