Prințul Harry are o nouă iubită, actrița americană Meghan Markle

Prințul Harry al Marii Britanii, nepotul Reginei Elisabeta a II-a și al cincilea pe linia de succesiune la tron, are o relație cu actrița americană Meghan Markle, protagonistă a serialului de televiziune 'Suits', informează luni ziarul Daily Express, citat de EFE.

Deși sunt de puțin timp împreună, Harry, 32 de ani, este foarte "amorezat", de actrița în vârstă de 35 de ani, au susținut surse din anturajul prințului, i, scrie Agerpres.

Cei doi s-au cunoscut în luna mai în Canada, când prințul promova Invictus Games din 2017, pe care Harry le copatronează la Toronto, orașul de reședință al actriței, având în vedere că aici se filmează serialul 'Suits'.

Conform ziarului, Meghan Markle, amatoare de călătorii, gastronomie și yoga, a vizitat de mai multe ori Marea Britanie în ultimul timp și ar fi fost chiar găzduită la Palatul Kensington, unde i-a cunoscut pe ducii de Cambridge, William și Kate.

Palatul Kensington, reședința oficială a ducilor, nu a dorit să comenteze știrea care nu a fost de asemenea confirmată nici de cei vizați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel