Primul vaporetto pe Bega. Cum ți se pare designul-sondaj

Încet, încet, depoul Regiei Autonome de Transport Timişoara se va umple cu ambarcaţiuni, având în vedere că la doar câteva zile după ce primul vaporetto a ajuns în urbea de pe Bega, primarul Nicolae Robu a anunţat că săptămâna viitoare va ajunge și cel de-al doilea vaporaș.

Primul vaporetto dintre cele șapte ambarcaţiuni aşteptate la Timișoara până la finele lunii iunie a ajuns miercuri seara și se numește Decebal, scrie pressalert.ro.

Încă înainte de a ajunge în urbea de pe Bega, ambarcațiunile au fost botezate de edilul Nicolae Robu, după modelul tramvaielor Armonia. Cele şapte vaporetto vor putea numele Burebista, Decebal, Traian, Glad, Huniade, Savoya şi Economu.

Conform datelor oferite de primarul Nicolae Robu primul vaporetto ajuns în urbea de pe Bega a fost cel de-al doilea construit, urmând ca primul vaporetto construit la Galați, denumit Burebista, să ajungă la Timișoara săptămâna viitoare.

 „Ele, în principiu, rămân albe, dar vor fi înscripţionate cu RATT. Vor avea discret trei dungi în formă de val, dar e un design frumos, zic eu. Nu ştiu cine l-a făcut şi vor avea înscripţionată şi demumirea proprietarului, Primăria Timişoara.(...) Nu pot estima eu, nu vă pot spune sper ca până la sfârşitul lunii aprilie să reuşim să circulăm cu ele. Nu pot face promisiuni că nu depinde de noi. Am cerut tuturor celor implicaţi şi Direcţiei de Dezvoltare şi Direcţiei Tehnice şi RATT să facă tot ce trebuie făcut pentru a obţine dreptul de a naviga cu ele şi de a le introduce în circuitul public pentru că ăsta e scopul, nu de a le face poze", a declarat primarul Nicolae Robu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel