Primul MALL ȚĂRĂNESC. Shop online pentru FERMIERI

120 de producători s-au înscris pe site-ul malltaranesc.ro, primul mall țărănesc cu produse tradiționale. 

Muzeul de Etnografie Braşov a fost gazda lansării site-ului malltaranesc.ro, un mall dedicat produsului țărănesc. Magazinul online înființat pentru fermierii, meșteșugarii și micii procesatori din Țara Făgărașului și nu numai, este parte a unui proiect al Asociaţiei „Creştem România Împreună”.

De aici cei interesați pot cumpăra nu doar mezeluiri sau produse lactate, dulcețuri sau băuturi, pregătite în mod tradițional în gospodării, ci și produse meșteșugărești.

[citeste si]

„Avem o istorie vie, care încă trăiește prin fiecare meșteșugar, prin fiecare artizan care cioplește, pictează sau coase simbolurile învățate de la străbuni. O istorie pe care vrem să o ducem mai departe și să o lăsăm nepoților și strănepoților noștri. De aceea, ne-am propus să facem infrastructura necesară stabilirii legăturii între producătorul autentic și piață, între mediul rural și cel urban, să facilităm întâlnirea cererii și ofertei. De aceea, punem la punct cea mai mare bază de date de producători autentici, cea mai mare bază de date de produse meșteșugărești și agroalimentare tradiționale”, spune Mihai Mihu, cel care a iniţiat acest proiect, în cadrul Asociaţiei „Creştem România Împreună”, potrivit agrointel.ro.

Cum se traduce mall-ul țărănesc: un shop online unde producătorii își pot prezenta produsele, iar dacă aceştia nu au cunoștințele necesare, le este asigurată asistență tehnică, invitații la târgurile pe care le va organiza şi promovare către piața națională și internațională (anumite descrieri ale unor produse vor fi traduse în engleză). Mai mult, trebuie precizat că toate facilitățile prezentate anterior nu presupun vreun cost din partea ţăranilor sau meșteșugarilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel