Primul județ în care a murit USL. Campania pentru europarlamentare, distrusă. Reacția PNL

Alianța PSD-UNPR-PC nu mai are campanie electorală în primul județ care nu mai recunoște existența Uniunii Social Liberale. Biroul Electoral a decis înlăturarea însemnelor de campanie. Hotărârea vine după ce PNL a făcut o plângere împotriva folosirii sintagmelor "USL trăiește" sau "Continuăm USL". 

Partidul Național Liberal a reacționat printr-un comunicat de presă și un mesaj postat pe pagina de Facebook, după ce BEJ Timiș a decis înlăturarea însemnelor de campanie ale Alianței PSD-UNPR-PC în care este amintită Uniunea. 

"Prin decizia BEJ Timiş din această seară, s-a hotărât ca afişele care au însemnele USL şi mesajele „USL trăieşte", „Continuăm USL" să fie înlăturate. Considerăm că în acest fel se pune capăt unor practici deopotrivă nelegale şi imorale ale PSD şi acoliţilor săi. În susţinerea contestaţiei, PNL Timiş a depus la BEJ Timiş imagini din mai multe localităţi din judeţ", transmit liberalii în comunicatul de presă. 

VEZI și: Mai trăiește USL? Ce a decis Biroul Electoral

PNL face un apel către timișeni să nu mai voteze Alianța la europarlamentare. 

"Ne exprimăm speranţa că timişenii, ca de altfel cetăţenii României în general, vor penaliza ei înşişi o astfel de conduită, nevotându-i pe cei care o practică, Alianţa PSD-UNPR-PC", conchide comunicatul liberalilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel