Mai trăiește USL? Ce a decis Biroul Electoral

Biroul Electoral Județean Olt și BEJ Dolj au luat o decizie în urma plângerii depuse de PNL împotriva folosirii denumirii de Uniunea Social Liberală în campania electorală. 

Birourile Electorale au respins plângerile formulate de organizaţiile judeţene PNL privind folosirea de către PSD a denumirii "USL" în campanie, el arătând că, în consecinţă, PSD are permisunea să utilizeze expresia "USL trăieşte!".

Liviu Dragnea a spus, joi: "Vă prezint cele două hotărâri ale BEJ de la Dolj şi Olt în care a fost respinsă solicitarea PNL, plângerea PNL - nu înţelegem de ce au făcut plângere, dar e problema dumnealor - prin care avem permisiunea să folosim această expresie, pentru că vorbim de o expresie, nu vorbim de un însemn electoral". 

VEZI și: PSD desființează o importantă armă de campanie a PNL

"Plângerea este formulată într-o manieră generală, fără aspecte concrete privind folosirea semnului electoral şi a denumirii Alianţei USL pe raza judeţului Olt, motiv pentru care plângerea va fi respinsă ca neîntemeiată", a decis BEJ Olt. Mai precizează că "BEJ Olt constată că nu au fost prezentate dovezi în sensul împiedicării PNL, în maniera anterior descrisă, de a desfăşura campanie electorală în condiţiile legii". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel