Primele imagini cu Cheloo ridicat pentru trafic de droguri

Cheloo de la Paraziții a fost săltat de mascații de la DIICOT într-un dosar de trafic și de consum de droguri. Procurorii fac percheziții acasă la cunoscutul cântăreț. 

Procurorii DIICOT ar fi găsit acasă la rapper 500 de grame din acest drog, potrivit primelor informații. Întrebat de ziarişti dacă ştie de ce a fost adus la DIICOT, Cheloo a răspuns că a venit "în plimbare". Întrebat dacă se consumau droguri la petrecerile pe care le organiza, Cheloo a refuzat să răspundă. Ziariştii l-au întrebat şi dacă are ceva să-şi reproşeze, iar rapperul a răspuns că are multe să-şi reproşeze, potrivit cancan.ro

Când un jurnalist a remarcat că zâmbeşte, Cheloo a răspuns că se simte "ca un lup când vede atâtea oi în jurul său". Cheloo este suspectat de procurori că ar fi adus la petreceri diverse cantităţi de droguri, în special canabis, pe care le dădea şi celorlalţi invitaţi. Procurorii vor stabili dacă acesta poate fi acuzat de cosum, dar şi de trafic de droguri. în dosarul sunt implicate 90 de persoane, traficanți și consumatori. 

(w670)

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel