Primele declarații ale lui Wilmark, după decizia Pro TV

wilmark_jurat
wilmark_jurat

Wilmark, cel care jurizat în show-ul Dansez pentru tine timp de 13 sezoane, a explicat, în exclusivitate pentru Potrivit celor declarate de către Wilmark, Pro TV a decis eliminarea sa din componența juriului de la Dansez pentru tine, după ce reprezentanţii postului din Pache Protopopescu au aflat dintr-un promo difuzat la Kanal D că vedeta lor a participat, ca invitat, într-o emisiune a lui Liviu Vârciu, pentru un caz umanitar.

Vezi și: Surpriză de proporții la Dansez pentru Tine. Ce jurat a fost dat afară

Surprins și, totodată, mâhnit de decizia conducerii Pro TV, Wilmark a declarat: „Am participat în acea emisiune ca simplu invitat, nu am semnat niciun contract cu cei de la Kanal D să mă angajez la ei. Nu credeam că se va ajunge aici. Îmi pare rău că, după atâţia ani, am fost nevoit să părăsesc echipa de la Dansez, ţineam foarte mult la toţi de acolo", a declarat Wilmark.

Fostul jurat a fost invitat în emisiunea de la Kanal D, "Roata Norocului" pentru a ajuta o fetiţă de 7 ani, cu grave probleme de sănătate şi cu o situaţie materială precară.

Emisiunea a fost înregistrată şi difuzată vineri la ora 18.00, cu doar două ore şi jumătate înainte de a începe „Dansez pentru tine".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel