Primarul Vasluiului cere o altă abordare din partea angajaţilor, în urma unui proiect de instruire cu fonduri UE

Primăria municipiului Vaslui a organizat, luni, conferinţa de închidere a proiectului european 'Sistem de management al performanţei şi calităţii', în cadrul căruia 50 de salariaţi care activează în diverse servicii ale administraţiei locale au fost instruiţi în vederea îmbunătăţirii activităţii instituţiei.

Primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, a declarat că odată cu finalizarea acestui proiect, este necesară o nouă abordare din partea salariaţilor, astfel încât să se poată face administraţie performantă pe toate planurile.

'Am aşteptări mari în urma derulării acestui proiect. Am fost şi eu cursant, avem cu toţii de învăţat, cred că această perioadă a fost una prielnică şi va avea un efect bun în ceea ce priveşte creşterea calităţii actului administrativ. Începând de mâine aş vrea să văd un alt tip de abordare a problemelor. Primăria are personal foarte bine pregătit din punct de vedere profesional, dar trebuie să ţineţi minte un lucru: acela că formaţi o echipă şi că este necesară o întărire a legăturilor din colectiv, în scopul îmbunătăţirii serviciilor prestate pentru cetăţeni', a transmis, în cadrul unei conferinţe de presă, primarul municipiului Vaslui. Vasile Pavăl a primit cu ocazia închiderii proiectului un certificat de garantare din partea CERTIND. Proiectul derulat de Primăria Vaslui, finanţat prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă, a avut o valoare de peste 400.000 de lei, partea de cofinanţare asigurată de autoritatea locală fiind de aproximativ 8.000 de lei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel