Primarul Tudorache, EXEMPLU pentru toată România. Jurnalistă, apel la autorități pentru ceilalți copii

Mihela Bîrzilă
Mihela Bîrzilă

Elevii și profesorii din Sectorul 1 își vor putea desfășura activitatea didactică în cele mai bune condiții. Administrația locală a achiziționat zeci de mii de tablete care vor au fost prezentate marți de către Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, la Complexul Social de Servicii Odăi situat în Șos. Odăi nr. 3-5, Sector 1, locul în care acestea sunt în prezent depozitate.

Jurnalista Mihaela Bărzilă a comentat subiectul spunând că ar trebui ca acest lucru să se întâmple peste tot în țară, nu doar în Sectorul 1.

”TABLETE PENTRU ELEVI

Toti elevii din sectorul 1 vor primi tablete de la primarie. Si toti profesorii. 48 000 de bucati, 1600 de lei bucata. Foarte bine. Oare nu se vor simti discriminati ceilalti elevi, din alte sectoare, din alte orase, din alte sate, care nu primesc nimic si poate impart laptopul parintilor cu un frate, 2 sau 3? Sau cei care au facut scoala online pe telefonul cumparat din economiile lor? Ei ar avea dreptul sa primeasca o tableta gratuita pentru scoala?

Daca tot e interesat "statul" de educatia copiilor. In loc de panselute scumpe plantate pe strazile gaurite, mai bine s-ar face un efort pentru toti copiii. Nu credeti?”, a scris ziarista pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel