Primarul Târgoviştei şi-a scos revistă de campanie din bani publici

Primarul Târgoviştei, Gabriel Boriga (PDL), îşi face campanie pe bani publici. Edilul şi-a realizat revistă de campanie din banii Primăriei.

Costin Munteanu

Au mai rămas doar câteva săptămâni până la alegerile locale şi actualul edil al Târgoviştei a intrat serios în campanie. Primăria Municipiului Târgovişte distribuie gratuit o revistă cu pagini plastifiate,”Târgoviştea noastră”, în care sunt prezentate “marile realizări ale primarului Boriga şi promisiunile acestuia pentru un nou mandat. Publicaţia este realizată din banii Primăriei Târgovişte. Pe coperta revistei se menţionează că aceasta este editată de Primăria Municipiului Târgovişte şi se distribuie gratuit.

Reprezentanţii Primăriei Municipiului Târgovişte au evitat să ne precizeze care sunt costurile pentru tipărirea unui exemplar al revistei şi ce tiraj are această publicaţie.

În paginile revistei cu copertă portocalie “Administraţia Boriga” se laudă, printer altele, că a reabilitat o parte din străzile municipiului Târgovişte şi că a oferit cupoane gratuite de alimente pentru pensionari. Pentru anul 2012, primarul Boriga promite, în paginile aceleiaşi reviste, că va reabilita ştrandul municipiului şi că va reintroduce Târgoviştea în circuitul touristic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel