Primarul Negoiţă, decizie după ce două maşini au căzut în Dâmboviţa

Primarul Robert Negoiţă anunță că va face, luni, o solicitare către Primăria Municipiului Bucureşti (PMB), prin care va cere permisiunea ca unitatea administrativ-teritorială pe care o conduce să ia măsuri de siguranţă pe zona de splai care intră pe raza Sectorului 3, după ce două maşini au căzut, în ultimele zile, în Dâmboviţa, iar două persoane și-au pierdut viața.

"Am văzut în presă că PMB aruncă rezolvarea problemei către Apele Române şi invers. De aceea, voi face chiar luni o solicitare către PMB, prin care să cer permisiunea să ne putem ocupa noi, Primăria Sectorului 3, să luăm măsuri de siguranţă pe zona de splai care intră pe raza Sectorului 3.

Nu putem să ignorăm, pur şi simplu, faptul că lipsa gardurilor de protecţie a luat şansa la viaţă a doua persoane! O femeie de 26 de ani şi tatăl unui copil de opt ani au murit, la diferenţă de câteva ore, după ce au plonjat cu maşinile în râu, în zona Târgului Vitan", a scris primarul Robert Negoiţă, duminică, pe Facebook.

El a adăugat că acestea nu sunt singurele accidente care au avut loc pe Splai, iar gardurile de protecţie lipsesc de mai mulţi ani, pe ambele sensuri de mers.

"Ştiu că gardurile se fură şi sunt conştient că aceasta este o îndeletnicire de care unii nu se lasă niciodată. Dar asta nu înseamnă că trebuie să stăm cu mâinile în sân! Acolo se pot ridica parapete din beton prefabricat, aşa cum am văzut că s-a facut prin alte oraşe europene. Iar betonul nu cred că îl va fura nimeni, mai ales că nu poate fi valorificat", a conchis primarul sectorului 3.

Vineri, o femeie în vârstă de 26 de ani a murit după ce a căzut cu maşina în râul Dâmboviţa în zona târgului Vitan. La doar o zi, un alt accident similar a produs moartea unei alte persoane și rănirea altor două.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel