Primarul Iancu Boeriu a murit. O persoană a fost reţinută

Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

O persoană a fost reţinută în cazul decesului primarului din localitatea braşoveană Jibert, Iancu Boeriu, a anunţat, vineri, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

"Din cercetările efectuate până în prezent, a rezultat faptul că, în seara zilei de 24 martie, în jurul orei 23,00, în locuinţa inculpatului a avut loc o altercaţie în urma căreia inculpatul a lovit victima mai întâi în zona feţei, a proiectat-o la pământ şi, ulterior, i-a aplicat două lovituri de mare intensitate în zona abdominală care au dus la ruperea intestinului. Din cauză că nu a fost tratată la timpul potrivit, această leziune intestinală a condus la peritonită şi, într-o perioadă scurtă, a condus la deces", a spus prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunal Braşov.

Potrivit acestuia, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov, poliţiştii de investigaţii criminale au desfăşurat verificări pentru identificarea martorilor şi a altor mijloace de probă, în baza cărora agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, dosarul fiind înaintat Tribunalului pentru luarea măsurii arestării preventive.

"Din datele pe care le avem până acum, nu au existat motive temeinice, conflictul iscându-se pe fondul consumului de alcool", a menționat Claudiu Sandu.

Doliu în PNL Brașov. Iancu Boeriu, primarul comunei Jibert, a încetat din viață

Amintim faptul că Iancu Boeriu, primarul comunei Jibert, din județul Brașov, a încetat din viață, marți noaptea,  la vârsta de 65 de ani.

Născut pe 16 aprilie 1957, la Rupea, Boeriu avea doi băieți, iar de curând devenise și bunic. 

Absolvent al Facultății de Ziaristică în anul 1989, Boeriu a condus comuna Jibert din anul 2012, iar la ultimele alegeri locale a reușit să se clasase la mare distanță față de contracandidații săi. Adunase 622 de voturi, adică de trei ori mai mult decât următorul clasat.

„Organizația județeană a PNL Brașov anunță cu regret și tristețe trecerea la cele veșnice ale colegului nostru, primarul localității Jibert, Iancu Boeriu. Gândurile noastre merg către familia îndoliată și către toți cei ce l-au cunoscut și apreciat pe Iancu Boeriu. Condoleanțe familiei! Dumnezeu să-l ierte!”, au transmis reprezentanții PNL Brașov pe pagina de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel