Primarul din Mioveni, bătut în sediul instituției, de doi interlopi: "Sunt foarte speriat"

Primarul orașului Mioveni, din județul Argeș, a fost agresat de două persoane, în sediul instituției pe care o conduce. Polițiștii fac cercetări.

Agresiunea s-a produs vineri seara, în jurul orei 21.00, spun reprezentanții Poliției Argeș.

Atât primarul, cât și alte două persoane, se aflau în sediul Primăriei orașului Mioveni.

„În jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Mioveni au fost sesizați cu privire la faptul că primarul localității ar fi fost agresat, pe fondul unei stări conflictuale cu două persoane, în timp ce se aflau la sediul instituției. Polițiștii au identificat persoanele implicate, care au fost conduse la sediul poliției pentru cercetări”, transmite Poliția Argeș.

În acest caz se fac verificări, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Primarul din Mioveni: "Sunt foarte speriat. Se lăuda că nici o instituție nu-i face nimic"

Primarul din Mioveni a povestit la Antena 3 ce i s-a întâmplat. 

"În jurul orei 21:15 eram în birou și citeam niște materiale și m-am pomenit cu doi domni la mine în birou, începând sa înjure pe comisarul Mihalcea și pe mine. Am apelat la postul de pază, le-am cerut să intre. A urmat o altercație, iar paza a reușit să-i scoată afară din birou. Am sunat la Poliția Orașului Mioveni. A fost o altercație și verbală, dar și fizică. Eu nu am vorbit cu acest individ în ultimii șapte ani. Am depus plângere la poliție, ei sunt încă acolo în audiere. Înăuntru au fost două persoane și alte două erau afară, așteptau într-o mașină de culoare închisă. Deocamdată totul este în desfășurare, ridică imaginile de pe cameră, e o echipă formată din 3-4 persoane care fac o anchetă. Este un incident care m-a șocat și este foarte grav. Această persoană spune că nici o instituție nu are ce să-i facă. Este foarte periculos pentru statul de drept. Am vorbit cu ofițerul, cu avocatul și o să depun o plângere care să-mi asigure securitatea, atât mie cât și familiei mele. Mi se pare periculos ce spune el, că nici o instituție nu a reușit să-i facă nimic în ultimul an de zile. Sunt speriat. Trimit avocatul ca să formuleze ce este de formulat în termeni juridici,   " a declarat Ion Georgescu, primarul din Mioveni. 

În cele din urmă, agresorul a fost reținut, informează Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel