Urmărește emisiunea live


Primarul Daniel Florea anunță o premieră în școlile din Sectorul 5

Premieră la nivelul unităților de învățământ din Sectorul 5. Programul intitulat "Ora de nutriție în școli", inițiat de elevi ai liceelor din Sectorul 5 și sprijinit de Primăria Sectorului 5, în parteneriat cu Body Engineering, a debutat cu dezbateri privind eliminarea din alimentație a alimentelor nesănătoase și concursuri tematice privind nutriția sănătoasă.

Acest demers își propune să promoveze beneficiile unui stil de viață sănătos, cu ajutorul unor proiecte care să ducă la adoptarea unor comportamente alimentare și psihologice echilibrate, pe termen lung.

"Sănătatea și echilibrul fiecăruia se află în relație directă cu hrana. Prin introducerea în programa școlară a OREI DE NUTRIȚIE adresăm o invitație copiilor și tinerilor din Sectorul 5, de a accepta, cu ajutorul specialiștilor acreditați în domeniu, să deprindă tehnici și principii destinate efectuării unor alegeri alimentare sănătoase", a declarat Daniel Florea, Primarul Sectorului 5.

Beneficiari ai programului vor fi, în etape ce se vor desfășura săptămânal pe parcursul anului școlar în curs, preșcolarii și elevii din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din Sectorul 5.

Gazda primei ore de nutriție a fost Liceul Teoretic "Ion Barbu", în prezența Primarului Daniel Florea și a Marilenei Stroescu, inspector școlar pentru Managementul Instituțional.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel