Primarul Dan Tudorache acuză PRESIUNI la adresa sa: Îmi asum!

Stație națională de monitorizare a poluării, instalată în zona de nord a sectorului.

"La începutul acestui an obțineam de la Agenția de Protecție a Mediului București (APMB) una din cele patru noi stații naționale de monitorizare a calității aerului, pentru a o instala în zona de nord a Sectorul 1, areal reclamat intens de cetățeni ca având un aer poluat.

Această stație modernă va fi inclusă în rețeaua națională de monitorizare a calității aerului (RNMCA) și va înregistra analiza și raporta toate substanțele nocive din aer, fiind de un real ajutor pentru identificarea și eliminarea surselor generatoare de poluare. Vă reamintesc că la începutul acestui an, am amplasat și doi senzori Airly, în același scop", transmite Dan Tudorache, primarul Sectorului 1.

Tudorache: Voi duce lupta pentru aer curat

"Vreau să mulțumesc pe această cale APMB și ministerului de resort, pentru deschiderea și colaborarea instituțională de care au dat dovadă în acest caz, chiar dacă nu întotdeauna opiniile sau deciziile noastre au coincis.

Voi duce lupta pentru aer curat, pe toate căile legale, cu asumarea tuturor presiunilor la care sunt supus, pentru a crește calitatea vieții locuitorilor", a scris Dan Tudorache pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel