Primarul Capitalei anunță nașterea primului copil în cadrul programului 'O șansă pentru cuplurile infertile'

Eduard Pascu / 12 apr 2019 / 16:41 Salveaza PDF Comentarii
S-a născut primul copil în cadrul programului O șansă pentru cuplurile infertile derulat de Primăria Capitalei
S-a născut primul copil în cadrul programului O șansă pentru cuplurile infertile derulat de Primăria Capitalei

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a anunțat nașterea primului copil în cadrul programului 'O șansă pentru cuplurile infertile', derulat de instituție.

"Această veste minunată ne confirmă că împreună putem schimba vieți! Fericita mămică a născut la Maternitatea Spitalului Cantacuzino din Capitală, o fetiță perfect sănătoasă, care a fost concepută prin programul de fertilizare in vitro derulat de Primăria Capitalei, prin ASSMB. Nașterea acestui bebeluș reprezintă o veste extraordinară pentru familia sa dar și pentru noi, mai ales că prin acest program ne-am propus să susținem financiar cât mai multe cupluri care doresc să-și împlinească visul de a avea copii", a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Toate locurile din program au fost ocupate

 

Primarul a adăugat: "Prin acest proiect de sprijinire a cuplurilor infertile, demarat la initiațiva mea în anul 2018, oferim familiilor un sprijin de 3.500 de euro pentru procedurile de fertilizare in vitro. Deși a început în data de 14 iunie 2018, în doar șase luni, toate cele o mie de locuri prevăzute în proiect au fost ocupate. Conform ultimelor date centralizate, până în data de 12 martie 2019, avem deja 641 de proceduri efectuate dintre care 361 sunt sarcini în evoluție. Această rata de succes (de 56%) este extraordinară și reprezintă garanția că demersul nostru într-adevăr poate schimba vieți!".

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29