Primăria Suceava investeşte peste 3 milioane de euro în modernizarea stadionului

Municipalitatea suceveană va investi aproximativ 3,4 milioane de euro pentru modernizarea stadionului 'Areni' care va fi dotat şi cu instalaţie de nocturnă, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, primarul Ion Lungu.

El a spus că, pentru modernizarea arenei, în bugetul local pe 2020 va fi prevăzută suma de 10 milioane de lei, iar achiziţionarea nocturnei va fi aprobată în şedinţa din această lună a Consiliului Local, investiţia fiind estimată la 6,3 milioane de lei. Ne-am hotărât să modernizăm stadionul. (...) Cu această sumă se va face un stadion cochet, a spus Lungu.

Edilul a arătat că, în această zonă vor fi executate trei proiecte, unul de modernizare a stadionului, altul de montare a instalaţiei de nocturnă, dar şi o parcare supraterană ce va face corp comun cu noua peluză a arenei sportive. Potrivit primarului, decizia de modernizare a stadionului a venit după consultări cu viceprimarii şi secretarul Consiliului Local, în condiţiile în care Guvernul nu va putea finanţa, în acelaşi timp, şi Sala Polivalentă, al cărui proiect este la Compania Naţională de Investiţii, şi un nou stadion la Suceava.

Lungu a mai spus că toate cele trei proiecte vor demara în primăvara anului viitor, precizând că se lucrează la parcarea supraterană cu 250 de locuri, care se va construi între sediul Primăriei şi stadion, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel