Strada Turnu Măgurele, supralărgire. Daniel Băluţă: Este o gură de oxigen

Primăria Sectorului 4 realizează lucrări de modernizare a străzii Turnu Măgurele, prin supralărgirea acesteia la patru benzi de circulație, două pe fiecare sens, pe tronsonul cuprins între Apărătorii Patriei şi intersecţia cu Bulevardul Constantin Brâncoveanu.

Pentru fluidizarea traficului în zona de Sud a Capitalei, Primăria Sectorului 4 a demarat un amplu proiect de lărgire a bulevardelor. Una dintre cele mai importante artere din Sectorul 4, strada Turnu Măgurele, va fi lărgită la patru benzi, astfel încât şoferii să scape de cozile interminabile care se formau pe sute de metri.

În urmă cu doi ani, Daniel Băluță, Primarul Sectorului 4, a dat ordinul de începere a unuia dintre cele mai mari proiecte de infrastructură: lărgirea a trei șosele extrem de importante, printre care și strada Turnu Măgurele.

Dezvoltare importantă către zona de sud a Sectorului 4

"Discutăm despre o dezvoltare importantă către zona de sud a Sectorului 4 și din nefericire, infrastructura rămăsese în urmă în această zonă. Nimeni n-a mai investit în această ramură în ultimii 28 de ani. Este o gură de oxigen de care oamenii din Sectorul 4 aveau nevoie. Strada Turnu Măgurele va fi supralărgită la patru benzi, câte două pe fiecare sens", a declarat Daniel Băluță, Primarul Sectorului 4.

Supralărgirea străzii Turnu Măgurele, finanțată de Primăria Sectorului 4, a prins deja contur. Stâlpii de susținere a rețelei de troleibuz au fost relocați pentru a se putea interveni la carosabil. În această situație, Societatea de Transport București a decis să suspende linia troleibuzului 74 pe strada Turnu Măgurele.

Astfel, cei care foloseau acest mijloc de transport în comun, vor avea la dispoziție linia de autobuz 674 care va funcționa între Bd. Alexandru Obregia şi Piaţa Sudului, pe Str. Tunu Măgurele, Str. Emil Racoviţă, Str. Niţu Vasile, cu întoarcere în rondul de la intersecţia Şos. Olteniţei/Calea Văcăreşti/Str. Niţu Vasile, apoi traseul de ducere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel