Primăria Sectorului 4, pregătită pentru iarnă. Daniel Băluță, ultima inspecție-VIDEO

Crişan Andreescu / 08 dec 2017 / 11:44 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, a făcut, în noaptea de joi spre vineri, inspecția utilajelor care urmează să intervină în această iarnă la deszăpezirea bulevardelor și a străzilor. 

Peste 160 de utilaje de deszăpezire vor acționa în perioada următoare  la îndepărtarea mecanizată a zăpezii de pe partea carosabilă a principalelor artere de circulație. În același timp, acțiunile de deszăpezire vor avea loc și pe străzile laterale, unde se vor folosi utilaje de talie mică și foarte mică, ușor de manevrat și în zonele mai greu accesibile, precum căile de acces ale blocurilor de locuințe.

Prioritară va fi și asigurarea circulației pietonilor pe trotuare, în zona stațiilor mijloacelor de transport în comun și a instituțiilor publice, spitale, școli. Pentru aceasta, un număr de peste 450 de muncitori, câte 200 pe schimb, vor acționa în trei ture încă de la primele ninsori, precizează un comunicat al Primărie Secrului 4.

[citeste si]

În cazul în care situația din teren o va impune și cantitatea de zăpadă va fi una însemnată, pentru îndepărtarea acesteia în cel mai scurt timp posibil, se vor folosi șenilatele.

Cât privește materialele antiderapante, în acest moment, în stoc se află 4.000 de tone, cantitățile urmând a fi suplimentate în funcție de necesitate.

De asemenea, edilul  a anunțat că  zăpada strânsă de pe străzi și bulevarde va fi transportată către două terenuri, pe care Primăria Sectorului 4 le va folosi temporar.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27