Primăria Sectorului 4 cere intervenția DE URGENȚĂ a ISMB și DSP București, la Gheorghe Șincai

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Primăria Sectorului 4 solicită de urgență intervenția Inspectoratului Școlar al Municipiului București și a DSP pentru a pune în siguranță elevii și personalul Colegiului Național Gheorghe Șincai.

„Acest apel public este lansat având în vedere ordinul comun nr. 5.487/1.494/2020, privind aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, conținutul ședinței din data de 30.10.2020 a Consiliului de Administrație al Colegiului Național ”Gheorghe Șincai” și procesul verbal aferent acesteia, din care rezultă existența a trei cazuri confirmate de Sars-Cov 2 în ultimele 14 zile”, se arată în comunicatul transmis de Primărie.

Instituțiile trebuie implicate neapărat

După suspiciunea a cel puțin încă un caz printre elevii liceului, Primăria consideră „necesară implicarea instituțiilor sus-menționate pentru identificarea corectă a situației, în vederea prevenirii unor cazuri similare, dată fiind și reticența conducerii unității de învățământ de a declara în timp real toate cazurile de COVID-19”.

„Atragem atenția tuturor instituțiilor abilitate cu privire la necesitatea intervenției în regim de urgență pentru identificarea celor mai potrivite soluții, care să asigure protecția sănătății și siguranței fizice a elevilor și a personalului Colegiului Național «Gheorghe Șincai»”, mai transmite instituția, în încheiere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel