Primăria Sectorului 3 demolează un bloc de 10 etaje

liviu negoita primar sector 3
liviu negoita primar sector 3

Liviu Negoiţă fostul primar al sectorului 3 a fost pus sub învinuire de DNA pentru abuz în serviciu alături de alţi doi angajaţi ai primăriei, secretarul Marius Mihăiţă și arhitectul șef Ștefan Dumitrașcu. 

Cei trei sunt acuzaţi că au eliberat mai multe autorizaţii de construire pentru un bloc de 10 etaje situat pe Calea Dudești, într-o zonă în care se găsesc monumente istorice. 

Acest lucru a produs prejudicii proprietarilor imobilelor învecinate. 

Liviu Negoiţă este urmărit penal de DNA. EL a fost audiat de procurori, în legătură cu construcţia unui bloc în apropierea unui monument istoric de pe Calea Dudești.

Clădirea nu avea avize, iar mai multe autorizaţii ar fi fost emise ilegal. Plângerea a fost făcută de Nicușor Dan, președintele Asociației Salvați Bucureștiul. Negoiță este acuzat de două infracțiuni de abuz în serviciu, comise în perioada 2008 - 2009. 

Potrivit comunicatului DNA, "în perioada 2008 - 2009, suspecții Negoiță Liviu, Mihăiță Marius și Dumitrașcu Ștefan, prin îndeplinirea defectuoasă a atribuțiilor de serviciu referitoare la verificarea legalității actelor întocmite, au eliberat 4 autorizații de construire și certificatele de urbanism aferente acestor autorizații, referitoare la un imobil situat pe Calea Dudești, sector 3, cu nerespectarea normelor de urbanism și protecție a zonelor în care se găsesc monumente istorice. Acest lucru a produs prejudicii proprietarilor imobilelor învecinate, prin degradările suferite de acestea în cursul edificării construcției nelegal autorizate".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel