Primăria Sectorului 2, bani pentru proiecte culturale, sociale, de mediu, educaţie şi sport

Mihai Ciobanu / 03 iun 2019 / 10:43 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Primăria Sectorului 2 acordă anul acesta 2.500.000 de lei prin finanţări nerambursabile pentru proiecte în domeniile cultură şi culte, social, mediu, educaţie, sport.

Persoanele fizice sau juridice fără scop patrimonial (asociaţii sau fundaţii constituite conform legii) sau cultele religioase recunoscute conform legii pot să depună propuneri de proiecte în scopul atribuirii de contracte de finanţare nerambursabilă în baza Legii nr. 350/2005, cu modificările şi completările ulterioare, pentru domeniile cultură şi culte, social, mediu, educaţie şi sport.

Data limită pentru depunerea propunerilor de proiecte este 24.06.2019, ora 16.30, la Registratura Primăriei Sectorului 2, cu sediul în Str. Chiristigiilor nr. 11-13. Condiţiile de participare, tipurile de activităţi eligibile precum şi alte detalii referitoare la elaborarea şi prezentarea propunerilor de proiecte se regăsesc în Regulamentul cadru privind finanţările nerambursabile de la bugetul local în anul 2019, disponibil online pe site-ul instituţiei.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25