Primăria Sectorului 1: Scapă de deșeurile electrice și primești un premiu instant!

"Stația de Reciclare" este noua campanie derulată de primăria Sectorului 1 în colaborare cu ECOTIC  de strângere a deșeurilor  electrice.

Ești locuitor al Sectorului 1 și deții televizoare, calculatoare, radiouri, frigidere, sau alte echipamente electrice sau electronice vechi, care îți ocupă inutil spațiul în locuințe? Dacă aduci pentru reciclare minimum 5 kilograme de astfel de deșeuri primești un premiu instant oferit de organizația ECOTIC. Evenimentul are loc în cadrul campaniei "Stația de Reciclare", derulată în Sectorul 1, începând de mâine, de organizația ECOTIC, cu sprijinul Primăriei Sectorului 1.

Punctele de colectare vor fi amenajate joi, 5 octombrie, și vineri, 06 octombrie, în Parcul Bazilescu, iar sâmbătă, 7 octombrie, și duminică, 8 octombrie, în parcarea laterală, de la intrarea cu publicul a Primăriei Sectorului 1 din Bulevardul Banu Manta nr. 9. Programul de funcționare al centrelor de colectare este, în fiecare din aceste zile, între orele 10:00 și 18:00.

Informații Utile:

Din grijă pentru mediu și pentru sănătatea locuitorilor, Primăria Sectorului 1 derulează și propria campanie de colectare a deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice (DEEE). Astfel, în a doua duminică a fiecărei luni, locuitorii sectorului 1 pot depozita în faţa imobilului de domiciliu deșeurile electronice, iar acestea sunt ridicate gratuit de firma Romprest, prestatorul serviciului de salubritate din Sectorul 1.

Echipamentele colectate sunt preluate în vederea tratării ecologice, valorificării şi reciclării în conformitate cu legislaţia europeană de mediu.

Pentru a le fi ridicate deșeurile electrice, cetățenii Sectorului 1 trebuie să se programeze cu 48 de ore înainte la numărul de telefon 021/9460, Call Center Romprest.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel