Primăria Sectorului 1, promisiune onorată la deszăpezire

Crişan Andreescu / 06 ian 2017 / 11:02 Salveaza PDF Comentarii

Utilajele Romprest intervin în prezent pentru deszăpezirea arterelor principale de pe raza Sectorului 1, circulația desfășurându-se în condiții de iarnă grea.

Pe raza Sectorului 1 acționează, vineri dimineața,   70 de utilaje și 314 muncitori la acțiunile de  deszăpezire a arterelor cuprinse în urgența 1.

Este vorba despre arterele destinate traficului RATB (inclusiv pasajele subterane şi supraterane), arterele pe care se află obiective sociale şi de interes public unde acţiunea de deszăpezire se aplică imediat de la declanşarea fenomenelor meteorologice.

[citeste si]

De asemenea, se are în vedere şi asigurarea accesului în siguranţă la/de la obiectivele ce deservesc servicii vitale pentru populaţie (sănătate, alimentaţie publică, învăţământ, asigurare energie electrică, termică, transport în comun), dar şi acţionarea la refugiile pietonale ale staţiilor RATB.

Deszăpezirea pe străzile adiacente marilor bulevarde va începe eșalonat, în funcție de evoluția condițiilor meteo și a degajării zăpezii de pe arterele principale. În prezent se lucrează pe străzile mici din cartierul Giulești Sârbi. Pentru o corectă informare, vom reveni din două în două ore cu detalii privind situația deszăpezirii din Sectorul 1, potrivit unui comunicat al instituției.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25