Primăria Sectorului 1, plată parţială spre Romprest. Av. Iancu Toader. "Demonstrează că am avut dreptate"

Primăria Sector 1, plată parţială către Romprest. Clotilde Armand, contrazisă. Sursa: Facebook/Arhivă
Primăria Sector 1, plată parţială către Romprest. Clotilde Armand, contrazisă. Sursa: Facebook/Arhivă

Avocatul Iancu Toader, reprezentantul legal al companiei Romprest, a anunţat că Primăria Sectorului 1 a făcut o plată parţială spre operatorul de salubrizare. 

"Decizia se menţine în anumite limite. În urma protestelor, s-a făcut o plată parţială, de 14 milioane lei. Ceea ce demonstrează că avem dreptate, că există creanţe care trebuie recuperate şi demonstrează clar poziţia de abuz manifestată de doamna primar. Faptul că s-a plătit o creanţă demonstrează că doamna primar a avut un comportament de rea credinţă până acum", a declarat avocatul Iancu Toader la Antena 3. 

Clotilde Armand a afirmat că suma de 14 milioane de lei a fost transferată pentru plata salariilor şi a combustibilului companiei, însă avocatul Romprest o contrazice. 

"Am transferat astăzi către Romprest suma de 14 milioane lei pentru plata salariilor și a combustibilului. Solicitarea lor era plata a 100 milioane lei pentru facturi restante, în condițiile în care anul trecut Primăria Sectorului 1 a achitat deja 200 de milioane lei către Romprest. Totodată, sper că toți angajații acestei companii să conștientizeze că sunt importanți pentru noi și comunitatea locală", a scris Clotilde Armand pe Facebook.

"Autoritatea contractantă este obligată să achite, pe lângă această creanţă, prestaţia curentă. Cele 100 de milioane sunt aferente perioadei anterioare în care compania şi-a achitat obligaţiile contractuale. Această creanţă nu poate fi pentru salarii sau motorină. Factura este aferentă pentru serviciile de salubritate în integralitatea acestora", a mai spus avocatul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel