Primăria Sectorului 1, plată parţială spre Romprest. Av. Iancu Toader. "Demonstrează că am avut dreptate"

Primăria Sector 1, plată parţială către Romprest. Clotilde Armand, contrazisă. Sursa: Facebook/Arhivă
Primăria Sector 1, plată parţială către Romprest. Clotilde Armand, contrazisă. Sursa: Facebook/Arhivă

Avocatul Iancu Toader, reprezentantul legal al companiei Romprest, a anunţat că Primăria Sectorului 1 a făcut o plată parţială spre operatorul de salubrizare. 

"Decizia se menţine în anumite limite. În urma protestelor, s-a făcut o plată parţială, de 14 milioane lei. Ceea ce demonstrează că avem dreptate, că există creanţe care trebuie recuperate şi demonstrează clar poziţia de abuz manifestată de doamna primar. Faptul că s-a plătit o creanţă demonstrează că doamna primar a avut un comportament de rea credinţă până acum", a declarat avocatul Iancu Toader la Antena 3. 

Clotilde Armand a afirmat că suma de 14 milioane de lei a fost transferată pentru plata salariilor şi a combustibilului companiei, însă avocatul Romprest o contrazice. 

"Am transferat astăzi către Romprest suma de 14 milioane lei pentru plata salariilor și a combustibilului. Solicitarea lor era plata a 100 milioane lei pentru facturi restante, în condițiile în care anul trecut Primăria Sectorului 1 a achitat deja 200 de milioane lei către Romprest. Totodată, sper că toți angajații acestei companii să conștientizeze că sunt importanți pentru noi și comunitatea locală", a scris Clotilde Armand pe Facebook.

"Autoritatea contractantă este obligată să achite, pe lângă această creanţă, prestaţia curentă. Cele 100 de milioane sunt aferente perioadei anterioare în care compania şi-a achitat obligaţiile contractuale. Această creanţă nu poate fi pentru salarii sau motorină. Factura este aferentă pentru serviciile de salubritate în integralitatea acestora", a mai spus avocatul. 

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy