Primăria Sectorului 1, apel pentru reînoirea contractelor de parcare de reședință

Locuitorii Sectorului 1 își pot reînnoi, începând de luni, 16 ianuarie 2017, contractele de închiriere a locurilor de parcare de reședință.

Până la sfârșitul lunii martie, cetățenii din această zonă administrativă sunt așteptați la sediul Administrației Domeniului Public Sector 1 (ADP), din B-dul Poligrafiei nr. 4, pentru depunerea documentației necesare reînnoirii contractului încheiat în anul 2016.

Pentru a închiria un loc de parcare de reședință, bucureștenii din Sectorul 1 trebuie să depună următoarele acte: cerere de închiriere (care poate fi descărcată de pe site-ul Primăriei Sectorului 1 www.primariasector1.ro, secțiunea Administrația Domeniului Public, subsecțiunea formulare și documente necesare – Compartimentul Parcaje), originalul și copia după actul de identitate al solicitantului cu domiciliul în imobilul respectiv, originalul și copia după certificatul de înmatriculare al autoturismului pe care îl deţine, contractul de comodat pentru mașina de serviciu (dacă este cazul) și o taxă de 76,65 lei/loc/autoturism/an.

Dacă până la data de 31 martie 2017, cetățenii care au avut contract de închiriere a unui loc de parcare pe anul precedent nu își manifestă intenția de a-l reînnoi, Administrația Domeniului Public Sector 1 poate atribui locul de parcare respectiv oricărei persoane interesate în ordinea cererilor depuse.

Închirierea locurilor de parcare de reşedinţă se face în conformitate cu prevederile Hotărârii Consiliului General al Municipiului București (HCGMB) nr. 124/2008 cu privire la strategia de parcare în Municipiul Bucureşti, modificată prin HCGMB nr. 61/2009, potrivit cărora, atribuirea locurilor în parcările de reşedinţă se face numai cu îndeplinirea cumulativă a următoarelor condiţii:

a) nu se poate aloca mai mult de un loc de parcare/apartament;

b) se pot atribui numai pentru autoturisme;

c) se pot atribui numai persoanelor fizice care domiciliază în imobilul respectiv;

d) se pot atribui numai pentru autoturismele proprietate personală, pentru autoturismele utilizate în baza unor contracte de leasing și pentru autoturismele utilizate în baza unor contracte de comodat.

Pentru informații suplimentare vă puteţi adresa Serviciului Parcaje al ADP Sector 1, telefon: 021/319.32.58 tasta 2. Menționăm că, în Sectorul 1, au fost amenajate până în prezent aproximativ 8300 de locuri de parcare de reședință.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2022 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy - smt4.1.0