Urmărește emisiunea live


Primăria Craiova, investiție URIAȘĂ pentru organizarea Revelionului

Primăria Craiova va plăti sute de mii de lei pentru organizarea Revelionului 2019-2020.

Primăria Craiova va plăti de la bugetul local suma de 321.400 lei, fără TVA, pentru organizarea în aer liber a Revelionului 2019-2020.

Potrivit anunţului de atribuire a contractului firmei care a câştigat licitaţia, postat de site-ul municipalităţii, prestatorul trebuie să asigure organizarea unui spectacol de amploare pentru craiovenii care vor să petreacă trecerea dintre ani în aer liber, citează Agerpres.

Concertul va avea o durată de două ore şi jumătate, între 22,00 şi 0,30, şi va include un spectacol de dans, un concert live, un foc de artificii pe fond muzical de cinci minute şi servicii de promovare şi publicitate a evenimentului.

Turiști mai mulți, imagine mai bună

Primăria Craiova precizează că organizarea Revelionului 2019-2020 va duce "implicit la creşterea numărului de turişti şi îmbunătăţirea imaginii municipiului Craiova" şi estimează că la eveniment vor fi prezente circa 25.000 de persoane.

Din suma de 321.400 lei urmează să fie achitate onorariile artiştilor, care vor susţine un spectacol live de circa 45 de minute, cazarea şi transportul acestora şi a trupelor de dansatori care vor susţine un spectacol de 30 de minute, acestea trebuind să fie profesioniste, cele de amatori fiind excluse.

Pe lista de artişti preferaţi de către Primăria Craiova se află Andra & Band, The Motans, Delia, Voltaj, Inna, Irina Rimes, Alexandra Uşurelu, Adda, Viţa de Vie, Marius Mihalache Band, DJ project, Proconsul, sau artişti similari ca notorietate celor menţionaţi.

Pentru organizarea Revelionului 2018-2019, Primăria Craiova a cheltuit suma de 370.548 lei, fără TVA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel