Primăria Craiova a interzis magazinele de vise

Etnobotanice
Etnobotanice

Primăria Craiova a interzis eliberarea autorizațiilor pentru magazinele care comercializează produse etnobotanice, precum și retragerea celor cu fost emise deja.

Viceprimarul Craiovei Mărinică Dincă a semnat, vineri, o dispoziţie prin care se interzice eliberarea acordurilor şi autorizaţiilor pentru comercianţii care se ocupă cu vânzarea de substanţe şi preparate stupefiante, psihotrope şi asimilate acestora. De asemnea, în document, se mai arată că inclusiv acordurile şi autorizaţiile emise şi aflate în vigoare îşi vor înceta valabilitatea din 26 noiembrie.

Conform Mediafax, Poliţia Comunitară din Craiova, precum şi lucrătorii Serviciului contracte, autorizări agenţi economici şi control comercial din primărie au obligaţia să controleze şi să urmărească respectarea dispoziţiei.

"Serviciul Administraţie Publică Locală va lua măsuri de comunicare a prezentei dispoziţii către Poliţia Comunitară, Direcţia de Sănătate Dolj, Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române - Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova”, se arată în dispoziţia viceprimarului Craiovei.

Citeşte şi:

Magazinele de vise din sectorul 6 se închid

Nepotul senatorului Mârza, ucis cel mai probabil de amfetamină

Primăria Brașov a reușit ce nu a putut Guvernul- să interzică comercializarea substanțelor etnobotanice

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel