Primăria Capitalei, voucherele auto, anunț privind înscrierea

Bogdan Cotigă / 22 oct 2018 / 15:38 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Primăria Capitalei anunţă că joi începe înscrierea în programul de acordare de eco-vouchere de câte 9.000 de lei pentru achiziţionarea de maşini sau electrocasnice noi în schimbul unui autovehicul uzat. 

'În 3 zile începe sesiunea de înscrieri pentru 'Programul de stimulare a eliminării din traficul bucureştean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare prin acordarea de eco-vouchere'. Primăria Municipiului Bucureşti anunţă că, începând cu data 25.10.2018, ora 18,00, bucureştenii se pot înregistra în aplicaţia PEVAUTO, prin accesarea site-ului www.pmb.ro, secţiunea 'Eco-voucher în schimbul unui autovehicul uzat'. Înregistrarea în aplicaţie se va încheia în momentul atingerii numărului maxim de 6.000 de înscrieri', se precizează într-un comunicat de presă al Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB).

Cum se face înscrierea

Aplicaţia va genera fiecărui proprietar înregistrat un cod unic, care va fi comunicat pe adresa de e-mail valabilă, împreună cu un link unic pe baza căruia va putea ulterior accesa aplicaţia pentru a încărca documentele referitoare la casarea şi radierea autovehiculului uzat. 'Lista celor 6.000 de persoane înregistrate în aplicaţia PEVAUTO va fi publicată pe site-ul PMB şi va cuprinde codul primit la înregistrare, iniţialele numelui şi prenumelui persoanei fizice/ denumirea persoanei juridice, precum şi ora înregistrării. Din lista celor 6.000 de persoane înregistrate în aplicaţia PEVAUTO, în ordinea înscrierii, după finalizarea perioadei de verificare a îndeplinirii condiţiilor de eligibilitate din regulament, vor fi acceptaţi în program, în ordinea înscrierii, primii 5.000 de proprietari eligibili', informează PMB.

Termen de 90 de zile pentru radierea mașinii

De la momentul publicării pe site-ul PMB a listei celor 5.000 de proprietari eligibili, în termen de 90 de zile, aceştia îşi pot casa şi radia din circulaţie autovehiculul uzat, urmând a încărca în aplicaţia PEVAUTO documentele doveditoare de casare şi radiere a autovehiculul uzat, cât şi a documentelor care fac dovada că nu înregistrează datorii la bugetul de stat şi la cel local (documente în termen de valabilitate la data depunerii) accesând link-ul unic primit la înscriere. Conform sursei citate, lista unităţilor comerciale participante la program de la care se pot achiziţiona produsele eligibile va fi publicată spre informarea cetăţenilor după parcurgerea tuturor etapelor din regulament pentru selectarea unităţilor comerciale participante, nu mai târziu de data de la care pot fi utilizate eco-voucherele. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26