Urmărește emisiunea live


Primăria Capitalei, răspuns la criticile online

Primăria Capitalei precizează că seniorii care au participat la taberele organizate de PMB au oferit evaluări pozitive referitoare la condiţii şi că persoana care şi-ar fi exprimat online nemulţumirea nu figurează pe lista beneficiarilor reali.

Organizatorul a informat toți participanții, inca inainte de plecare, despre condițiile de cazare și ședere, în cadrul unei ședințe organizatorice, cu reprezentanții instituției (vezi foto ședință de organizare). Mai mult, participantii au fost repartizați la cazare și în autocar după cum au avut preferințe. Niciunul dintre ei nu au prezentat organizatorului vreo nemultumire referitoare la condiții.

In acest context, apreciem ca nu poate fi vorba de o asa-zisa incalcare a promisiunilor facute, legate de locul de cazare, asa cum se vehiculeaza in mediul online.

Detalii despre sejur

Oferta agenției de turism prevede toate cele trei locatii la care se face referire in materialul postat online. Sejurul se desfasoara, in toate trei, in aceleași condiții, cladirile fiind situate la distanța de 200 de metri, respectiv 400 de metri una de cealaltă și la 4 minute de mers pe jos de plajă. Una dintre cele 3 unitati de cazare dispune de piscina, la care au acces toti participantii.

Reprezentanții instituției au evaluari scrise de la participanți, toate fiind pozitive și totodată un caiet de impresii, în care aceștia și-au putut menționa părerile cu privire la derularea taberei (vezi foto).

Contestatarul nu se află pe lista taberei tematice

Postarea mediatizata este cu atat mai indoielnica cu cat presupusele nemultumiri apartin unei doamne pensionare Maria Popescu, care s-ar fi întors în țară din prima serie a taberei tematice cultural-educative "La pas prin tărâmul legendar al Greciei". Precizam ca niciun beneficiar cu acest nume nu participa la prima serie a taberei tematice in cauza.

Totodata, precizam ca este eronata informatia aparuta online, conform careia „pensionarii s-au intors din Grecia": prima tabara se desfasoara in perioada 24-31 august, asadar beneficiarii inca nu au revenit in tara.

Avand in vedere importanta unei informari publice corecte, ne exprimam aprecierea pentru cei care aleg sa verifice la sursa informatiile despre serviciile publice prestate de Primaria Capitalei, inainte de difuzarea lor, pentru a reduce riscul de a crea panica nejustificat in randul populatiei.

Suntem de parere ca esenta unui serviciu public de calitate consta in buna comunicare cu beneficiarii programelor publice. Ca atare, ne exprimam deschiderea de a primi direct punctul de vedere al participantilor la proiectele municipalitatii, precizează Primăria Capitalei într-un comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel