Primăria Capitalei gata de intervenție în caz de ninsoare în București

Eduard Pascu / 04 ian 2020 / 16:28 Salveaza PDF Comentarii

Primăria Capitalei a anunțat că 358 de operatori cu 310 utilaje sunt gata de intervenție, informează Primăria Capitalei într-un comunicat de presă.

Sunt disponibile, în total, la nivelul celor şase sectoare, 21.667 de tone de material antiderapant, se mai arată în document, transmite Agerpres.

Potrivit sursei citate, în funcţie de evoluţia fenomenelor meteorologice, parcul de utilaje va fi suplimentat. În caz de ninsoare, echipele vor interveni cu prioritate pe arterele principale, cele cu trafic RATB, cu obiective sociale şi instituţii publice, pe pante, rampe şi poduri, după care se continuă pe toate străzile din oraş.

De asemenea, potrivit sursei citate, echipele DGASMB realizează acţiuni de depistare a persoanelor fără adăpost, pe care le direcţionează către centrele sociale din Pallady şi Odessa din Calea Şerban Vodă. Echipele de intervenţie DGASMB distribuie pături pentru persoanele fără adăpost care refuză cazare în centre, precum şi băuturi calde (ceai şi supă). În acest sens, DGASMB are deschis continuu (24/24) un Serviciu de urgenţe sociale, telefon 021.9524, la care bucureştenii pot sesiza cazurile de persoane fără adăpost de pe raza municipiului Bucureşti.

Primăria Municipiului Bucureşti pune la dispoziţia cetăţenilor numărul de telefon gratuit 0800.800.868, acolo unde aceştia pot semnala eventuale probleme apărute în urma ninsorilor/precipitaţiilor.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27