Primăria Capitalei cumpără 600 de apartamente. Procedură reluată

Case - blocuri
Case - blocuri

Primăria Capitalei reia procedura de achiziţionare a unui număr de 600 de locuinţe. 

Primăria Municipiului București reia procedura de identificare și negociere, în scopul achiziționării de unități locative cu destinația de locuințe de serviciu pentru personalul medical și auxiliar care își desfășoară activitatea în cadrul spitalelor aflate în administrarea Consiliului Municipiului București, prin ASSMB.

Astfel, anunțul de cumpărare locuințe de serviciu pentru personalul medical a fost publicat pe site-ul www.pmb.ro, la rubrica 'Anunțuri'. Procedura a fost reluată întrucât în prima etapă, ofertele depuse de agenții economici nu au respectat prevederile din caietul de sarcini.

Primarul General, Gabriela Firea: 'Pentru a încuraja cadrele medicale care își desfășoară activitatea în spitalele aflate în administrarea Primăriei, să rămână în țară, ne propunem să le oferim condiții cât mai bune, pentru că acest lucru se reflectă în mod direct asupra calității serviciilor oferite pacienților. În consecință, dorim achiziționarea a aproximativ 600 de locuințe de serviciu destinate personalului medical care lucrează în spitalele administrate de Municipalitate. Sperăm că de data aceasta ofertele să respecte caietul de sarcini, astfel încât, în cel mai scurt timp, să putem pune la dispoziția personalului medical locuințe moderne, care să le asigure tot confortul'.

Primăria Municipiului București intenționează să achiziționeze unități locative pentru personalul medical, acest program fiind implementat ca urmare a aprobării de către Consiliul General, în ședința din 4 mai 2018, a proiectului propus de Primarul General, Gabriela Firea. Necesarul de locuințe a fost stabilit în baza cererilor depuse de către personalul medical la ASSMB.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel