Primăria Capitalei continuă proiectul privind locuințele pentru medici

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat, în sedinţa de miercuri, la propunerea Gabrielei Firea, un proiect de hotărâre prin care se transferă către Administratia Spitalelor si Servciilor Medicale Bucuresti 43 de locuințe destinate personalului medical din spitalele administrate de Primăria Capitalei.

Proiectul a fost aprobat cu 35 de voturi pentru, 8 abtineri si 4 voturi impotriva. Au votat pentru 23 de consilieri PSD, 6 PNL, 4 PMP si 2 consilieri ALDE. S-au abtinut 8 consilieri USR, iar alti 4 consilieri USR au votat impotriva.

Acestea sunt ultimele locuințe care se transferă, dintre cele 177 deja achiziționate de Primăria Capitalei în cadrul programului initiat in anul 2018 – cu rol de a motiva personalul din spitalele PMB să rămână în sistemul de stat.

Programul integral privește achiziția a 600 de apartamente care să fie oferite personalului medical, în condiții avantajoase, ca locuințe de serviciu. Programul este completat de măsurile pentru modernizarea și dotarea unităților medicale ale Primăriei Capitalei.

Până în prezent, au fost cumpărate 177 de apartamente - locuinţe de serviciu, cu 3, 2 sau 1 cameră, 64 de persoane fiind deja mutate.

Mentionam că în curând, Primăria Capitalei va lansa licitaţia pentru achiziţia altor 323 de apartamente, iar ulterior pentru alte 100, se arată într-un comunicat primit la redacție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel