Primăria Capitalei, anunț pentru taximetriști

Primăria Municipiului Bucureşti anunţă că va viza toate autorizaţiile taximetriştilor independenţi până la începutul lunii decembrie, conform legii taximetriei.

'Reprezentanţii Primăriei Municipiului Bucureşti s-au întâlnit astăzi cu reprezentanţii taximetriştilor independenţi pentru a discuta despre situaţia celor aproximativ 300 de autorizaţii expirate. În cadrul întâlnirii, s-a stabilit urgentarea procedurii de vizare a autorizaţiilor de taxi pentru operatorii care au dosarele complete, astfel încât toţi cei care au depus documentele necesare să primească, până la începutul lunii decembrie, autorizaţiile vizate conform Legii taximetriei 38/2003, cu modificările şi completările ulterioare, dar şi în conformitate cu HCGMB 178/2008 privind aprobarea regulamentului-cadru, a caietului de sarcini şi a contractului de atribuire în gestiune delegată pentru organizarea şi executarea serviciului public de transport local în regim de taxi', informează PMB, luni, prin intermediul unui comunicat.

Notificări, deja trimise

Primăria menţionează că a transmis deja notificări către o parte din cei care au depus dosare incomplete, urmând ca acestea să fie completate cât mai repede în vederea reînnoirii autorizaţiilor de taxi, pe o perioadă de cinci ani. De asemenea, în perioada imediat următoare, vor fi notificaţi pentru completarea documentaţiei şi restul taximetriştilor independenţi. Mai multe zeci de taximetrişti au protestat luni în faţa Primăriei Capitalei faţă de neeliberarea autorizaţiilor de taxi, o parte dinte ei aflându-se în greva foamei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel