Primăria Capitalei a început tratamentele de combatere a larvelor de ţânţari

Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels

Primăria Capitalei a început, joi, tratamentele de combatere a larvelor de ţânţari, potrivit unui comunicat al Municipalităţii. 

Tratamentele se desfăşoară pe toate malurile de lacuri care sunt în proprietatea Municipalităţii. Substanţa biocidă folosită pentru combaterea larvelor de ţânţari este Vectobac, aprobată de Ministerul Sănătăţii şi nu pune în pericol fauna şi flora de pe malurile lacurilor.

Pentru aplicarea tratamentelor de larvicidare, angajaţii Companiei Municipale Eco Igienizare SA intervin cu autoutilitare dotate cu atomizoare portabile.

Tratamentele de combatere a larvelor de ţânţari se realizează în intervalul orar 7,00 - 15,00. Compania Municipală Eco Igienizare a pus la dispoziţie numărul de dispecerat non-stop 0752.041.898 şi emailul [email protected], unde cetăţenii pot face sesizări şi reclamaţii legate de activitatea de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie.

Conform Planului Unitar de Acţiune, aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucureşti, pentru anul acesta sunt prevăzute şapte tratamente de combatere a larvelor de ţânţari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel