Primăria Capitalei a demarat campaniile de recuperare a brazilor de Crăciun

Bradutii sacrificati
Bradutii sacrificati

Primăria Municipiului București, prin Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement (ALPAB), a demarat campaniile „Redă naturii ce-i al naturii!” și „Brazii prind viață și după Crăciun”, care vizează colectarea și recuperarea brazilor tăiați sau achiziționați în ghivece cu ocazia sărbătorilor de iarnă, potrivit comunicatului de presă emis de ALPAB.

Potrivit documentului, campania „Redă naturii ce-i al naturii!”, derulată în perioada 06.01.2012. - 13.01.2011, se axează pe strângerea și colectarea brazilor tăiați, de pe raza Sectoarelor 1 și 5. Materialul vegetal reuperat urmează a fi tocat la Stația de Prelucrare și Tocare a Materialelor Vegetale și utilizat ca îngrășământ natural.

Cea de-a doua campanie, „Brazii prind viață și după Crăciun” este un îndemn adresat bucureștenilor care au achiziționat de Crăciun brazi în ghivece și  care doresc să-i salveze. Astfel, ALPAB  pune la dispoziție amatorilor sediile administrative ale parcurilor Herăstrău Vechi, Floreasca, Izvor, Cișmigiu, Tineretului și Circului, în perioada 06.01.2012 – 15.01.2012, unde brăduții vor fi colectați pentru a fi replantați.

Radu Popa, directorul general al ALPAB, a declarat că cele două campanii fac parte dintr-un proiect mai amplu prin care se încearcă determinarea bucureștenilor de a oferi mai multă grijă protecției naturii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel