Primar, răspuns INCREDIBIL pentru Nadina Câmpean la Antena 3. Totul a pornit de la coronavirus

Ioan Popa, primarul din Reșița, a avut, miercuri, un schimb de replici cu Nadina Câmpean la Antena 3, pornind de la un subiect legat de coronavirus.

„Eu aș vrea, pentru început, să vă spun că, din punctul meu de vedere, ar trebui să nu exagerăm mediatic lucruri care nu trebuie exagerate mediatic", a spus primarul, miercuri, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

„Haideți să vă spun un lucru, domnule primar. Președintele Organizației Mondiale a Sănătății a declarat că acum coronavirusul este inamicul numărul 1 pentru populația din toată lumea. Haideți să ne referim la măsurile pe care trebuie să le luați dumneavoastră ca primar, lăsați-ne pe noi să decidem mediatic ce se întâmplă mai departe, vă rog", a spus jurnalista.

„Eu vă rog să nu încercați să mă puneți la colț", a răspuns imediat primarul. „Nu, dar vă întrebam despre măsurile pe care le luați", a replicat Nadina Câmpean.

„Dacă vreți să avem un dialog, putem să avem, dar pe mine nu mă puneți la colț", a subliniat primarul.

„Nu v-am pus la colț. Haideți să stabilim puțin tonul civilizat. Vă spuneam o declarație a președintelui OMS", a explicat Nadina Câmpean.

„Președintele OMS este și el un om. Ca mine, ca dumnevoastră. Trebuie spus de la capul locului că această poveste cu coronavirusul este o gripă. Incidența mortală nu este mai mare decât la orice altă gripă", a zis primarul. Nadina Câmpean a intervenit din nou: „Greșit. Dacă o să vă corectez, o să-mi spuneți că vă pun la colț. Este alertă mondială, știți ce înseamnă asta. (...) Se iau măsuri sau nu? V-am pus o întrebare foarte simplă".

„Primăria Reșița a pus la dispoziția ISU o clădire de 180 de metri pătrați, cu mai multe încăperi, igienizate. Pot fi preluate persoane, dacă se consideră că acest lucru este important. (...) Mai mult decât să punem la dispoziția instituției această clădire, noi nu avem abilitatea să facem mai mult", a conchis primarul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel