Primar PSD, ucis cu opt lovituri de cuțit. Prim-procuror, primele declarații

Un primar PSD a fost găsit mort duminică. El fusese dat dispărut de către soția de de sâmbătă, când plecase să-i dea o mie de lei unui cunoscut, bani care au fost găsiți asupra lui. 

Fostul primar din Lunca Mureşului, Ioan Rusu, a fost găsit mort, la marginea comunei, stând în șezut, lângă mașina sa. Încă de la început poliția a vorbit despre moarte suspectă, bărbatul având mai multe tăieturi în zona gâtului. 

Acum prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, Marius Ungureanu, spune clar că vorbim despre o moarte violentă. 

”Este vorba despre moarte violentă, prin aplicarea mai multor lovituri de cuţit, în zona superioară a corpului – abdomen, torace şi gât”, a afirmat Ungureanu, potrivit Alba24.ro

Ioan Rusu era inginer agronom, cu doctorat în domeniu şi a avut funcţia de preşedinte al Asociaţiei Cultivatorilor de Sfeclă de Zahăr din Alba. Din 2012 până în 2016 a fost primar, fiind ales pe listele USL. În 2016, nu a mai candidat pentru funcția de primar. El era consilier local din partea PSD. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel