Primar Nana: Poate la culesul grâului o s-o cunosc pe Ioana Băsescu

Primarul din Nana a fost prezent, marți, în fața Comisiei care cercetează istoria terenului de la Călărași. 

Gheorghe Dobre a declarat, în fața Comisiei Nana, marți, că nu l-a văzut niciodată pe consilierul prezidențial Adrian Rădulescu și că nu s-a interesat de pâmântul cumpărat de familia Băsescu: "Eu vă spun că la primărie nu l-am văzut intrând, să vorbească cu cineva. Dacă a venit în lipsa mea, dar eu nu am auzit aşa ceva. (...) Niciodată nu a venit cineva la mine să mă întrebe de suprafaţa asta de teren, se vinde, a cui e, cum e? Nu m-a întrebat nimeni”.

Primarul din Nana a mai spus că Ioana Băsescu nu a trecut prin comună, după ce a cumpărat pământul.

"Mi-ar făcea plăcere să o cunosc, dar nu a trecut. Probabil are altă treabă. Când o veni la culesul grâului, poate fac cunoştinţă cu ea”, a comentat primarul comunei Nana, potrivit Digi 24.

Gheorghe Dobre a declarat că a prezentat comisiei documentele cerute, urmând să aducă şi alte acte, care să ateste toate suprafeţele de pe raza comunei Nana şi care se referă la punerea în posesie, la constituire şi la reconstituire.

Comisia Nana are rolul de a cerceta istoria terenurilor de la Călărași, cum au ajuns terenurile la Ioana Băsescu, implicarea celor de la ADS, dacă Traian Băsescu a făcut presiuni pentru a intra în posesia terenurilor, dacă procurorul Lucian Papici a făcut cercetarea pentru că președintele urma să achiziționeze terenul sau dacă era o anchetă separată a DNA cu privire la Stațiunea Fundulea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel