Primar în stare foarte gravă după ce i-a explodat cazanul de țuică

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Un primar rănit grav în urma exploziei unui cazan de ţuică a fost transferat cu elicopterul la Braşov.

Primarul comunei Corni din judeţul Botoşani, Dorel Dorneanu, care, vineri seară, a suferit arsuri grave după ce o instalaţie artizanală de produs ţuică i-a explodat în faţă, a fost transferat duminică la un spital din Braşov, potrivit cadrelor medicale de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani.

Sursele citate susţin că primarul în vârstă de 65 de ani, care suferit arsuri de gradele III şi IV pe aproximativ 50% din corp, a fost preluat de un elicopter SMURD pentru a fi transportat la Braşov. Explozia cazanului de ţuică a avut loc în gospodăria primarului, la scurt timp după ce alcoolul rezultat a luat foc. Flacăra a cuprins şi recipientul cu borhot, care a explodat, iar conţinutul fierbinte i-a sărit pe o mare parte din corp.

Primarul a fost preluat de un echipaj de ambulanţă SMURD- TIM şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati. Ulterior, el a fost transferat pe Secţia de reanimare a unităţii medicale, iar medicii botoşăneni au cerut sprijinul colegilor din Braşov pentru îngrijirea alesului local.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel