Primar din Iași, CONDAMNAT la închisoare după ce a plecat acasă cu SOLUȚIA de CURĂȚAT a primăriei

Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay

Un primar din Iași care a plecat acasă cu mai multe bunuri ale primăriei, printre care și două bidoane cu soluție de curățat, după ce a pierdut alegerile, a fost condamnat la închisoare.

Curtea de Apel Iași a confirmat luni sentința de 1 an și 4 luni de închisoare cu suspendare pentru delapidare aplicată de Judecătoria Pașcani în cazul lui Gheorghe Milia, primarul comunei Butea, scrie Ziarul de Iași. El este acuzat că a plecat acasă cu mai multe bunuri ale primăriei, printre care și aragazul, după ce a pierdut alegerile din 2016.

Totul a ieșit la iveală după ce polițiștii din Târgu Frumos au fost sesizați că Milia a sustras mai multe bunuri, „aragaz, arzător, calculator, laptop şi două bidoane de 40 kg cu soluţie de curăţenie” aparţinând Primăriei Butea. Fostul primar ar fi dus două bidoane, în valoare totală de 1.950 lei, la parohiei „Sf. Treime” din localitate. Despre celelalte bunuri, procurorii nu au putut demonstra că au fost luate de fostul edil. Milia a fost trimis în judecată în martie 2020 doar pentru cele două bidoane cu soluție de curățenie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel