Primar, acuzat că a AGRESAT un localnic

Un localnic în vârstă de 39 de ani îl acuză pe edilul comunei Vadu Pășii, Gheorghe Firon, și pe administratorul Primăriei, Ion Dragu, că l-au agresat în fața sediului Poliției din comună. 

Bărbatul, care susține că a fost agresat de primar, deține o firmă de construcții. Se pare că disputa dintre el și Primărie nu este nouă.

Potrivit acestuia, cearta ar fi pornit din cauza problemei depozitării gunoiului din comună. Deoarece o singură pubelă nu este suficientă pentru o gospodărie, localnicii mai depozitează din deșeurile menajere și pe un teren de la marginea satului, fapt care a nemulțumit Primăria.

Miercuri seară, Adrian Șoimaru a încercat să descarce o mașină de gunoi pe terenul cu pricina. Bărbatul povestește că a fost urmărit cu mașina de un angajat al Primăriei, Ion Dragu, care ar fi încercat chiar să îl blocheze în trafic.

Totul s-a terminat în fața postului de poliție din comună, unde localnicul a mers să depună plângere împotriva edililor. Aici a fost întâmpinat de primarul Gheorghe Firon și de administratorul Ion Dragu. Edilul l-ar fi îmbrâncit, iar angajatul Primăriei l-ar fi lovit cu pumnul în față.

Primarul din Vadu Pașii spune că nu l-a atins pe bărbat și că nu are legătură cu altercația dintre acesta și angajatul Primăriei. El a declarat că Adrian Șoimaru ar fi folosit un ton nepotrivit, lucru care, probabil, a inflamat spiritele, potrivit reporterbuzoian.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel