Prima zi la Neversea, un real succes. G-EAZY: "Te iubesc, România"

Prima zi a celui mai mare festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA 2019 a fost un real succes!  Peste 55.000 de festivalieri au participat la evenimentele din cadrul festivalului și s-au distrat pe muzica artiștilor preferați.

Unii dintre artiștii care au concertat aseară pe scena principală au fost prezenți pentru prima dată la NEVERSEA și s-au arătat impresionați de numărul mare de fani.

Printre aceștia se numără și artistul american G-EAZY care s-a declarat impresionat de fanii pe care i-a găsit. Mai mult decât atât, pentru ca s-a simțit atât de bine la malul Mării Negre, artistul le-a cerut organizatorilor să îi prelungească durata show-ului.

"Este pentru prima dată când vin în România. Tot ce am auzit, înainte să ajung, au fost poveștile despre Dracula. Însă am găsit aici un public minunat și am rămas impresionat de căldura și de energia cu care m-au primit", a declarat G-EAZY. „SUNTEȚI INCREDIBILI! TE IUBESC, ROMÂNIA!”, a mai adăugat acesta. 

Spectacol pe scenele Neversea

Debutul ediției cu numărul trei a festivalului NEVERSEA a fost făcut de pe scena principală de Partydul Kiss Fm condus de Olix și Dan Fințescu, urmați de Alex Parker, Mahmut Orhan, Inna și mult așteptatul G-EAZY. 

Pe scena principală a festivalului au mai urcat aseară și ATB, Alesso și Lucas&Steve. Show-urile lui Alex Parker, INNA, Mahmut Orhan, G-EAZY, ATB, Lucas&Steve și Dimitri Vangelis &Wyman au putut fi urmărite live pe pagina de facebook și canalul de YouTube Neversea.

Deschiderea oficială a festivalului a fost marcată cu focuri de artificii acompaniate de acrobați suspendați. Pe scena principală a festivalului NEVERSEA au urcat în prima zi, Alex Parker, Mahmut Orhan, INNA, G-EAZY, ATB, Alesso și Lucas&Steve. Pe celelalte scene au concertat alți peste 30 de artiști printre care Boris Brejcha, Arapu, Kristian Nairn, Șatra B.E.N.Z, Spike, Rudimental DJ și mulți alții, au declarat organizatorii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel